Älgjakt

Ingen vidare jaktlycka denna dag heller även om Örjan fick en Hjort på morgonen, Grattis till honom :) Idag fick Senia följa med för att känna på det här med att gå i drevet. Kenneth skulle ha Primo så då fick Jenna en dag till för att "lära upp" Senia.Fröken S förstog nog inte så mycket av det hela men hon springer mycket och stör framför oss så det är ok så här långt.
 
Bidde var med en stund på morgonen sen for dom hem till sej igen. Lite synd för dom hade roligt ihop. I alla fall, när vi var i skogen för att driva igen så luktade Senia på Jennas bakben. Hm, tänkte jag, vad kan hon känna för något?? Jag tar och kollar och får se en eländig skärskada på Jenna, inte fint alls. Jenna som är fullt fokuserad på vad vi ska göra känner inte av skadan. Vilket var tur för vi hade lång väg hem.
 
Nu när jaktdagen var över och hon legat i bilen ett tag så har hon rejält ont, vill inte gå på benet. Jag pysslar om henne så gott det går men hon får allt stanna hemma tills det läkt bättre. När man inte mår så bra ska man ha godsaker och mycket omvårdnad, det får hon. Min stackars lilla Donna.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0