Älgrapport

Karda och Senia fick följa med denna dag. Lotten föll på drev och Örjan + jag är på väg ut. Vi stannar för att låta andra drevare göra sitt jobb och ser ko med kalv komma. Enkelkalv är inte tillåtet så dom får gå vidare.
 
Så är det dags för oss att gå. Hundarna söker ut, jag ser efter ett tag färska spår där jag går och snart så ljuder det skott framför oss. ( Nu är det så att om man inte gillar jakt och inte tycker att man ska använda hundar i jakt så kan man sluta läsa nu!) Vi stannar upp för att höra hur det gick...... en pinntjur blev vad vi fick. Hundarna får passa på att bada före vi ska gå för att se älgen.
 
 
Vi ska över en spång, igen....... snacka om att hundarna får gilla läget, liksom jag........ men dom kunde ju faktiskt ta bäckvägen, det kunde inte jag......
 
 
Jag ville fram till älgen så dom skulle se vad det var vi jagade. Försiktigt försiktigt var dom framme och nosade, mäkta imponerade av detta djur. Resten av dagens jakthistoria kommer när jag fått kort från det äventyret. Jag GLÖMDE min kamera och denna historia kan inte berättas utan kort!
 
Grattis det en glad skytt :)
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Gud, så spännande! Hundarna och du måste ha varit helt slut efteråt!

2012-10-17 @ 20:22:35
Postat av: Karin

Kan säja att det var mycket lätt att somna på kvällen :)

2012-10-18 @ 10:18:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0