Djur och natur

Vilken morgon! +3 och solen skiner, helt underbart :) Det är alltid skönt att komma ut men en sådan här dag njuter man varenda sekund.
 
 
Helt plötsligt blir jag varse att vi har älg framför oss! 4 st!!! Ko, kalv, pinntjur och ett annat vuxet djur som jag inte hinner se huvudet ordentligt på. Så mäktigt att se dessa ståtliga djur :) Fick i alla fall kort på en av dom.
 
 
Så går vi vidare till mark som vi sällan går på, jag skulle kolla om det kan vara ett passande pass för mej där på måndagmorgon. Tranor har jag hört under en längre tid men inte vetat var dom håller till, här var en del av dom. Nu är hundarna trötta och nöjda och jag kan ta tag i dagen för att fixa inför att Minna och David kommer hem i kväll. Jonas kommer på söndag, Karda och Bidde är också med så det blir huset fullt :)
 

Kommentarer
Postat av: Kurre

Vilken härlig morgon :))
Skitjakt på dig ;)

2012-10-05 @ 10:39:38
Postat av: Ulrika med Russin

Vilken härlig morgonpromenad!
Önskar er en fin helg!

2012-10-05 @ 14:07:28
URL: http://flatonline.at
Postat av: Karin

Helt suveränt och jag hoppas älgarna visar sej under veckan men det vet man aldrig! Jenna var med i drevet förra året men i år kommer hon verkligen att veta vad som gäller. Sitta med bössa eller ha hundarna i drevet?? Det blir både och :)

2012-10-05 @ 14:37:03
Postat av: Karin

Ulrika, Ha det riktigt gott du också :)

2012-10-05 @ 18:21:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0