Eftersök

Vi börjar denna dag med avslutet på igår! Ibland går det lite tokigt vilket hände då. En kviga blev skadad och gick iväg en bit. Eftersök skulle gås, Stefan fick hem för att hämta Primo medans vi pratade igenom upplägget.
Det har aldrig gått att lägga träningsspår till Primo, han går dom bara inte vilket gjorde mej mycket frustrerad så att få en titel på honom var uteslutet!! Han ska ha "the real thing", i allt han gör! Nu skulle ha få ett ordentligt eftersök, hoppas han sköter sej....
Skyttar och observatörer sätts ut, jag och Örjan går iväg till skytten för att gå spåret. Det fanns blod på marken så det var lätt att ta ann spåret, så var vi på väg.
In i det tätaste täta gick spåret, Primo tyckte det var riktigt spännande och hade fullt fokus. Vi fortsätter i eländesterräng när vi hör skott och kvigan är nu fälld. Jag ber att vi får gå färdigt spåret och Örjan säjer till övriga att inte gå runt i spåret förrns vi är framme. Stort tack för det :)
Allt blev så himla bra och att få gå färdigt på detta sätt gör att Mr P fick ett mycket fint avslut och en stor erfarenhet med sej :) Så, där var vi, en nöjd skytt som fick stopp på älgen, jag och min hund :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0