Mer jakt

Idag var det Primo, Libra och Karda som fick följa med. Primo skulle gå med husse.
 
 
Nu skulle det bli spännande att se vad Karda skulle göra, förväntan var stor.
 
Det är så roligt att studera hur hundar beter sej, Libra tog nu rollen som läromästare. Hon sökte ut mer än vanligt och med Karda efter sej förstog den lilla att leta spår. Det var mycket tydligt när man såg hur hon sprang och använde näsan. Synd bara att det inte var något vilt på nära håll så hon fick lön för mödan.
Full fart över en kanal, själva fick vi ta den hala spången. Vi klarade oss, även denna gång, utan att dratta i kanalen :)
 
 
Att få pingla runt halsen gör att hundarna lär sej vad som gäller. Så som dom söker vilt nu gör dom aldrig annars. Nu hinner dom inte ens leta hjorttryffel och det vill inte säja lite. Primo tycker detta är så himla roligt och även för honom var jag lite orolig för att han inte skulle orka. Visst blir han lite trött vissa stunder och går med sin förare för att hämta kraft men sen är det full fart igen. Skulle jag springa som dom gör skulle jag också stanna upp lite ibland......
Alltså är jag nöjd med Mr P´s och Libras energi och Jennas skada ser så bra ut den kan göra. Nu får dom vila, i morgon så tar jag nog med Senia och Karda igen, vi får se....... då hoppas jag på riktigt god jaktlycka för än så länge är det lite motigt.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0