Denne kille

När jag behåller en valp så följs den från dag 1. Valpen formas från början och jag kan se vartåt det lutar med det mesta men att få hem en som är 8 veckor så vet man inte så mycket, man får känna sej fram.
 
Idag fick Ture för första gången vara med på träning. Vi började, allihop, med att gå i cirkel och Lilleman skulle inte visa intresse för dom andra, det skötte han väldigt bra, visst blev han nyfiken men med lätta medel så var det jag som gällde. Första övningen, vi står på ett led och den förste kastar åt den siste så ska hunden springa förbi linjen både ut och in. Ture fixade det galant.
 
Så bad jag att få en apport mellan/lite bakom ett ekipage. Ture springer ut, letar lite och springer tillbaka till mej utan att ta någon notis om dom andra. Jag blir alldeles varm över denne underbare kille <3 Självklart påverkar det positivt att övriga hundar är lugna men nog skulle han kunna springa fram till dom för att kolla läget men icke :)
 
Jag var mer än nöjd så han fick gå och vila och Tali fick följa med istället. Jag snäppade upp övningarna rejält så hundarna fick tänka till ordentligt. Markering och linjetag lades åt olika håll och jag talade om vad var och en skulle göra. Det gick så himla bra för allihop, bra jobbat av er :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0