Sådärja

Det finns "gåvänliga" marker och dess absoluta motsats, rent eländiga, men älgarna kan ju vara varsom så det är bara att knata på :) Första drevet är ett sådant att det börjar bra men sen blir det värre och värr...... Jag bara väntar på att hundarna ska upptäcka något så det blir lite spänning men icke. När vi ska göra omtag säjer jag till Kalle - Var det här vi skulle ha kaffepaus? :) Då visar det sej att han har en liten termos med kaffe i bakfickan så vi tar oss en uppfriskande slurk och går sedan vidare. Undrar vad jaktledaren tycker om detta?? Bäst att inte berätta :) Dock lär jag mej alltid något nytt så detta ska jag allt ta efter.
 
Hundarna är fräscha, så även jag...... så visst kan vi gå ett drev till. Nu hade jag ytterligare kaffe med dito macka och en supergod kaka, tack Anders G för den, i magen så humöret var på topp. Drevet gick och Jenna visade tydligt att det var vilt i marken, med skall drog hon iväg och nyfiket undrade jag vad hon stötte iväg. Ingen i kedjan såg vad det var men efter en liten stund fick Jonas fällt en kalv, grattis :) Kanske var det dom Jenna fick fart på eller inte, hur som är det alltid bra att hundarna får ett avslut så dom får sin belöning.
 
Jenna är lugnet själv och konstaterar att det är en kalv. Tali som har mindre erfarenhet tycker först den är lite läskig men nyfikenheten tar överhand. Nu vet hon ännu lite mer av vad det är som händer så det kommer att bli bra det här :)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0