WT

Idag har vi tillbringat dagen utanför Borås på frk/västras WT. 8 av mina hundar var där för att starta och för Meia, Viggo, Sam och Saga var det debut. Dom startade i nkl där även Leia och Tali var med. I ökl var det Spiker och Sally som var med. Debutanterna har gjort bra ifrån sej och ska vara väldigt nöjda. Tali och Leia missade på samma station och fick 0 poäng på den. Båda hade så fina poäng på övriga 4 stationer så det kändes lite nesligt. Man skulle själv lägga ut linjetaget men på tillbakavägen smög dom både ett par meter mot oss och då klassas det som en knallning. För övrigt fixade dom stationen klockrent men vad hjälpte det.
 
Lilla Saga fixade finfina 81 poäng och fick poäng på alla stationer, så himla bra jobbat av er :)
 
I ökl startade Spiker och Sally där Spiker placerade sej som 3a, bra jobbat :)
 
Domarna får alltid välja domarens val, en hund som utmärkt sej positivt. Där fick Viggo och Sally pris då dom gjort ett jobb på den rutan något riktigt bra. Sam som även startade i lkl 1 med finfina poäng blev domarens val då Anita och han hade så himla fin kontakt :) Tänk att få 3 domarens val då det är 6 st. som dömer :)
 
Får återkomma med poäng för jag har inte det slutgiltiga på alla.
 
Jag saknar Viggo på bild, annars är nog vi med allihop. Eftersom Tommy åkt hem fick jag återigen vara hans stand in :) Då Tova löper så fick Birgitta vara fotograf.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0