Mer hemfärd

Idag har Pennie och Elmo åkt till sina nya hem. Elmo vilar sej i form före avresa. Porter tycker det är väldigt konstigt att vara själv och är väl inte helt överrens med den nya situationen. Han blev lite nöjd när han fick tugga på Primos leksak och nu får han vara den mesta tiden inne och med dom stora hundarna. Då blir han säkert glad igen :) På måndag åker han med Biggan sen är det tomt med valpar!
 
 

Olika intressen

Elmo hittade en långbening som var mycket spännande och god!! Pennie leker/myser med Jenna och Porter tycker att mattan ska ut...... Flytten av Alva och Tess har gått enligt planerna. Lite ledsna men är snart glada igen. Omställningen är stor för en liten valp men jag tycker dom fixar det riktigt fint, men så har alla duktiga hussar och mattar också :)
 
 

Avfärd

Så var dom bara tre, det är lite som historien om dom 10 kottarna, eller vad det nu var :) Alma och Tess har fart hem till sej. Ögat har inte vant sej vid att det är 3 valpar i hagen! Dom får roa sej med lite godissök, det är kul :) I morgon är det mellandag sen åker 2 på lördag igen. Tänk när ni blir så stora och förståndiga som Dennis i blåbärsskogen :)
 
 
 
 

Voffarna :)

Jenna leker med valparna, lättare med 5 än 11 :)
 

After work

Valparna är lugna och fina, not :) Dom hade roligt alla 6 :) Fråga mej inte vem som är vem....... Eller, Kenneth ser jag ju..........
 
 

Lite tomt

Det tycker både Jenna och jag. När sista valpen åkte i gårkväll undrade hon allt vart dom tog vägen. Vad passar då inte bättre än ett träningspass för att skingra våra tankar :)
Jag har pratat med dom som åkte för att se hur hemfärd, natt och dag varit. Visst har valparna varit lite ledsna men inte så farligt. Vilda toppar natten med att ha sovit igenom hela den utan att behöva gå ut!! Allt rullar på som det ska och det värmer ett "gammalt" mattehjärta :)
 
Jag tog lite härliga bilder från träningen. Jenna är väl kamouflerad i vegetationen.Dom 5s gäng fick komma in och härja. Tess ville veta vad som fanns i lådorna och Herr Grön ville läsa kokböcker :) sen tog batteriet slut :( Kan tillägga att Birgitta skulle hjälpa mej med mer ståbilder.......... kommer väl att funka en annan dag så Pennie får vara med :)
 
 
 
 

Dagen efter

Lite så känns det. 6 valpar åkte igår så det var full fart hela dagen. Det känns onekligen lite tomt nu när det bara är 5 kvar! Ska bli spännande att ringa runt för att höra hur det gått, fick lite rapporter under kvällen så det verkar ha gått fint :)
Morris, som hemma kallas Ordförande Morris, skickade ett kort till mej igår. ( Märk tassen på bordet :) Han visste att det skulle bli en jobbig dag för mej och ville liva upp den med ett härligt kort. Du och de dina hade så rätt, det värmde gott att få det :)
Snart ska jag iväg för lite träning. Ska bli gott för Jenna att komma igång så smått.
 
 

8 veckor

Så fort dessa veckor har gått, nu är det dags för valparna att flytta. Detta är vad jag bävar för, att skiljas från mina gryn är tufft. Förmodligen inga inlägg mer idag då det blir en del att göra då 6 av Juvelerna åker. Så konstigt det ska kännas i kväll när det är så få kvar, undrar om jag kan gömma 1 eller flera........ :)

Busebarna

Valparna fick en ny leksak, den kommer nog bara att hålla ett litet tag...... Förra kullen gjorde sitt med den men dessa kan ha roligt så länge det varar :) Nu är Safir, Safir igen och Meija är Meija, så skönt att fått låna chipläsaren :) Allt är förberett för dom som ska flytta i morgon, det är väl jag som ska förbereda mej lite till.........
 
 

Vilken morgon.....

Jag trodde jag hade allt under kontroll!! Så fel, så fel! Nu är jag bara tvungen att ta tag i "huset", valpspring inne gör att det inte är så rent och snyggt :) Rör man inget så syns inte dammet, men jag vet att det är där :( Efter att alla hundar, stora som små, setts till skulle jag ta tag i städningen....... det började bra ända tills....... jag såg Safirs halsband i hagen. Inga problem, det är ju bara hon som blivit av med sitt :) FEL, 2 var utan. PANIK, nu är goda råd dyra! Som tur är har min kompis Kicki en chipläsare som jag for iväg för att låna, TACK för det :)
 
Stefan var hemma för att ta hand om Rådjuret, det började bli tidsbrist för han skulle iväg att jobba. Släpp städning och hjälp honom........ Nu tror jag att jag börjar få grepp om dagen igen. Bara att "beta" av det som ska göras med pauser för valpmys :) Nedan kommer ståbilder, inte helt nöjd med alla. Mörkbrun kommer att heta Porter och Pennie saknas, får hjälp på onsdag så då hoppas jag att det blir bra bilder på alla :)
 
 
 
 

Söndag

Idag hade vi träning med vilt i skogen. Senia, Eros, Charlie, Karda, Merino och Libra var med. Tror det var ett gäng trötta hundar som åkte hem för dom fick jobba en hel del :) Glömde änna av att jag hade kameran med mej men fick ett kort på Merino. Britt, Linn och Lisa följde med hem en stund för att mysa med valparna. Bäst att passa på för på tisdag börjar dom åka.........
 
 

Hopplöst :)

Nu har jag och Minna försökt med ståbilder....... så himla svårt! Nu är jag på vippen att ge upp för dom ser ut hur som helst på korten. Viggo har helt klart flest poäng i att inte vilja vara med. Han tycker det är fullständigt onödigt, vad är det för fel med att sitta och se söt ut?? :)

Videosnutt

Jag la in en videosnutt på YouTube som jag tänkte sätta in i bloggen. Det är ändrat där så nu vet jag inte hur jag går vidare för att få "koden" på snutten. Minna kommer hem idag så hon kanske kan hjälpa mej, annars får du helt enkelt gå in på Tuben och kolla Valpar 2013.......... Nu tror jag att det funkade, bra jobbat Karin :)
Det får bli ett kort på valparna som fått ett STORT märgben, det blir kalas :)
 
 

Vilket team :)

Maria och Merino har varit med på deras första andjakt. Merino tog även skadad and in till sin matte :) Jätteroligt för er båda och nu behöver du inte vara nervös längre, det gick ju finemang :)

Pennie

Då är alla valparna tingade, känns så himla bra med alla goa människor som ska ta hand om mina valpar :) Monica tog kontakt i veckan och var lite nyfiken på fröken Beige. Idag kom hon och Lars-Åke för att titta på henne och tycke uppstod :) Tösabiten kommer att heta Pennie och bli kompis med Mollie som är från Libra/Stenkullen :) Viggo ska få Spiker till halvbror och Meija flyttar ihop med Zamira som är syster till Jenna. Meija kommer vi att ha delad vårdnad om :) Resterande valpköpare är nya och kommer snabbt att finna en plats i vår familj. Har sagt det förut, Så mycket kul vi ska ha ihop :)
 
På bilderna nedan är det fröken Röd som ska följa med Stefan på jakt...... Monica och Pennie och Pennies goa baktassar :)
 
 

Spring i benen

Hagen öppnades upp, tjoho så kul :) Jenna var dock inte lika road över att ha 11 st. efter sej........ Jag testade lite inkallningssignal och det kändes bra :) När dom drog sej mot den stora rabatten alldeles intill vägen blev jag lite nervös, då var det dags att gå "hem" igen. Dom var lika nöjda över att få härja inne en stund. Dom fick se Pysen som lugnt och metodiskt visade att han har vassa klor. Nosa och känn, budskapet framfört :)
 
 

Veterinärbesiktning

Då var det avklarat, alla valpar i perfekt skick :) Tack Tore för att du kom ut och gjorde det :) Inte helt lätt att åka med så många. Nu är jag nöjd och glad över dessa fina Juvelers UApapper :) På bilden är det Vilda som blir undersökt. Inte lätt att ta kort när man assisterar :)

Helt vanlig morgon

Föst skulle jag testa den lilla kanindummisen jag gjorde igår. Kortet på Viggo blev bäst även om det inte är helt bra. Ibland funkar det liksom inte mellan kameran och mej...... Jag testar dock vidare :) Så är dörren öppen, Jenna leker med några medans andra valpar roar sej på annat sätt :) Full fart med andra ord :)
 
 

2 fröknar

Kajan fick följa med ut igen, med Silver gick det bra men sedan fick vi störningar av dom som har hästarna här. Beige tyckte det var mer spännande med andra människor som kunde kela lite så då var henne övning över för idag. Är man liten så är det helt ok :) Lite tur att dom kom för då fick jag ett huvudkort på Beige :)
 
 

Träning

Birgitta och Biggan kom för att träna. Jenna är med på första passet, hon ligger emellan dom. Sedan fick Libra vara med. Meija fick besök av Britt, Mats och Fredrik. Dom kommer att ha delad vårdnad av fröken Gul, Meija, med mej. Det känns mycket bra :)
 
Efter träningen tog jag ut Meija och herr Brun så fick Biggan vara med och se hur det gick för hennes gosse :) Ingen tvekan hos dessa 2, dom kommer till mej direkt :) Nu sover dom små sött så det får bli lite mer test för dom andra senare idag och vidare under veckan. Jag har ju förvarnat om att jag inte kommer att ta kort på alla med fågel i mun, får väl se hur det går med det........ :)
 
 

7 veckor

Idag har dom sista tupparna tagits om hand, skönt att slippa se till dom. Det blir liksom lite lättare då :) Min syster kom på besök och hade det mysigt med valparna :) Nu blir det inte så mycket mer denna dag, det har varit lite hektiskt så nu tar jag det bara lugnt en stund..........
 
 
 
 

Avmaskning

Då är sista avmaskningen före avfärd gjord. Känns allt lite sorgligt för tiden vi haft ihop har gått så himla fort. Kanske får Beige stanna lite längre, eller om hon kommer till bra hem snart, vi får se. Nu väger dom mellan 4 - 5 kg. Jag kollade allas bett och det ser jättefint ut :) Tack Birgitta för hjälpen :)
 
På bilderna är det herr Brun
 
 

Besök + lite till

Massor med härliga besök idag, nu väntar jag på Ing-Marie och Micael som ska titta till sin valp :) Då är det fröken Beige kvar som, jag hoppas, ska få ett lika bra hem som dom övriga :) Först ett par kort på morgonbuset i huset :) Sen alla goa människor som tittat hit och sett ut sina valpar idag. Visserligen var en del redan klara men nu är det inga frågetecken längre :) Kort på Ing-Marie kommer senare för nu har ni väntat länge nog :)
 
Då är dagens möten över :) så nu ska jag avsluta inlägget. Först ut på bild är Charlotte så kommer Birgitta, Susanne och Torbjörn, Sonja och Crister och Ing-Marie och Micael. Hoppas jag fick det rätt ;) Jenna passade på att ge sina små en slurk, det tyckte dom om :)
 
 
 
 
 
 

Lite dåligt samvete

Det får man när X-antal timmar tas för att göra ordning på 100 tuppar! Tack snälla Birgitta för att du kom och hjälpte oss, så mycket värt :) När man så är klar med allt så gnager det lilla samvetet, valparna har inte fått sitt. Tja, då öppnar man dörren så dom får en upptäcksfärd i huset :) Man hittar skor att sno, en matskål som är tom, matter att leka med och så blir man varse att det är mycket mer än så :) Som dom sprang och busade, vilken lycka. Försökte ta kort på det men min kamera ville inte...... Allt eftersom äventyret tröttade dom så minskade mängden valpar inne, dom gick hem till sej för att sova. Då var det bara att stänga dörren och börja med maten :) Vilka juveler jag har :)
 
 
 
 

Fullt upp

Idag vet jag inte om jag får tid till att blogga....... Vi ska ta hand om en massa tuppar så vi får se vad jag hinner. Vill någon ha tag på mej så prata in ett meddelande så ringer jag senare, kan ha svårt att svara direkt :)

Lång härlig dag :)

Besöken "ramlar in". Efter Biggan kom Cristina och Tommy, herr Mörkblå ska till henne framöver. Nu kommer Tommy att säja - Kolla! Alla är hos mej :) Då säjer Cristina - Spelar ingen roll för mörkblå är hos mej :) Sorry Tommy :) Grön till Örebro och Ljusblå till Tullinge. Känns jättebra :) Så kom ett oväntat, men så trevligt besök, av Ing-Mari och Micael vilka ska ha Fröken silver, så nu är det en tik kvar som söker ett hem. Ev. besök för henne kommer på söndag :) Många nya bekantskaper som kommer att "platsa" mycket väl hos mej :)
 
När korten togs på Varbergarna så var valparna lite trötta och inte så närvarande, dock fick dom tillfälle att träffa dom alla :)
 
 

Mer besök :)

Biggan kom för att se till sin lille gosse, herr Brun får följa med henne hem om ett litet tag. Sen kom Juni med sin familj för att titta på valparna så Matilda och Stanislav fick tänka tillbaka på när Juni var liten :) Dom ska iväg till stora staden, därför fick saxen jobba så vovven är snyggare igen :) Fram ikväll tittar Cristina och Tommy hit, då blir det klart vart hanarna ska. Hittills har mina valpköpare och jag tänkt lika så det kommer att bli alla tiders det här :)

Bockpremiär

Grattis Stefan till lyckad jakt :) Fröken Rosa luktade mycket intresserad genom gallret :) Nu väntar besök om en liten stund så det får bli mer bloggande senare.....
 
 

Mys

Det är inte helt fel att ha en stund med valparna efter jobbet :)

Ojdå!

Nu har ni fått vänta läääääänge :) Jag haft besök av min goa kompis Ingela, valparna blev kelade med och vi fick även tränat lite. Jag skickar korten på Danne till dej, 2 blev riktigt bra :) Bruningen nedan är Libra.
Valparna busar som vanligt :) Så, helt plötsligt får ett par för sej att i hörnet till dörren, DÄR är det något jättespännande. Flera följer efter för att se vad det var, själv har jag ingen aning om vad dom kände men roligt var det :)
 
 

Fri lek :)

Det blev lite av följa John i trädgården, bäst att hänga efter Jenna ifall hon hittar på något roligt :) Det är inte helt lätt för henne med 11 valpar. Sedan blev det fri lek, dom tycker det är jättekul. Dock inte lika roligt att hamna i hagen igen, för första gången är det några som protesterar men det blir snart tyst igen :)
 
 

Klar:)

Då har alla valparna testat så smått, även ljusblå och beige :) Det som var mindre roligt var att 12 vråkar flög över oss :( Hoppas kortet blir hyfsat när jag lägger in det även om alla 12 inte är med. En och annan vråk kan väl vara ok men 12 har jag aldrig sett på en gång, för många enligt mej.
 
 

Mer 6 veckor

Nu är det bara beige och ljusblå kvar, dom är på riktigt bushumör så jag får testa igen :) Rosa lyckades sansa sej lite :) Det är oväder på G så jag får se vad jag kan göra mer idag, dock är jag inte ett dugg orolig över att dom inte vill bära, dom som är kvar.
Som sagt, bus är det mest hela tiden :) En full liten vattenkanna kan man leka med. Spännande när vattnet rann ut :) Spännande är också att gå i trappen :)
 
 

6 veckor

I går kväll fick jag testat fröken gul också. Jag skulle fortsätta denna morgon men är man bara 6 veckor så behövs det inte mycket för att störa en liten valp. Det kan räcka med att den är lite trött eller på ett riktigt bushumör så går det inte. Eller så kan mitt störande objekt, katten Pysen, komma och kolla läget, då är det bara att ge upp och försök igen lite senare.
Ett gammalt löv kom i fröken guls väg, tja, det gick ju att apportera det också :) Men så tog hon dummisen. Idag får jag besök på fm. så jag ska försöka ta tag i dom sista under dagen :)
 
 
 

Dummiestest

7 av valparna har jag fått testa med dummies idag. Regnar det inte så sover dom :) Får se om jag kan ta resten av ligan i morgon, så här långt bådar det gott med valparna. Framförallt så är jag supernöjd över att dom vill komma direkt till mej :) Mörkblå, brun och grön är hanar, resten tikar, men det vet ni ju :)
 
 

Innemys

Idag tänkte jag att dom skulle få börja testa dummies så smått. Det regnar mest hela tiden så jag vet inte riktigt hur det blir med det, vore trevligare om det var uppehåll. Istället har vi mys inne i deras rum, jag sätter mej i en av deras sängar och alla vill vara med och få kel :) Det vill till att vara rättvis så alla får sitt.
 
Så skulle ett par går ut en liten sväng, fler blev nyfikna på vad dom skulle göra men så var dom snart inne igen :) Det är ganska lätt att sätta sej i sängen, svårare att komma upp med alla små runt omkring :) Kärt bekymmer :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Skogsäventyr

Idag kom det valpbesök och vad passade inte bättre än en tur till skogen med hela ligan? Det var väldigt tacksamt att få hjälp med alla valparna in och ut ur buren :) Resan i bilen var tyst och fin. Jenna satt längst bak så dom hade lite trygghet där dom var i buren. Lika tyst var hela skogsäventyret, dom undersökte och busade, hade det riktigt roligt men så tysta dom är :)
 
Jenna var iväg och hittade ett gammalt ben. Tjoho, sa valparna, vi kan smaka! NÄ, sa Jenna, det är mitt! Budskapet gick hem och valparna fortsatte att utforska marken. Dock hade fröken röd koll på Jenna och benet, hon skulle så gärna smaka. På lite behörigt avstånd såg hon om det kunde bli möjligt till det men fick efter ett tag ge upp och anslöt sej till dom andra :)
 
 

FMet

Vilken lördag "mina" hundar hade på Flatmästerskapet :) Tommy och Spiker var snubblande nära en finalplats, ni borde sannerligen vara med där så duktiga som ni är ihop :) Tänker man på att över 150 hundar startade i NKl så är det inte fy skam att hamna i toppen. Bra jobbat av er allihop :)
Tommy och Spiker 94p, Inger och Indi 76p, Maria och Merino 60p, Berit och Mossa 55p. Dessa 4 duktiga hundar är kullsyskon och kommer från Libra/Figokullen :)
På korten nedan är det Tommy och Berit.
Valpnytt kommer senare under dagen........
 
 

Mer frihet

I morse fick dom komma utanför hagen igen. Livet lekte ända tills........ Primo var med oss, valparna tyckte det var jätteroligt med en lekkompis till. "Rusade" en liten valp fram till honom talade han bestämt om att man tar det lugnt! Röt han till reagerade valpen direkt och lugnade ner sej omedelbart. Tack för hjälpen Primo, det ska vara ordning och reda i alla lägen. Det kan vara lika bra att ta ett äpple att tugga lite på, då är allt ok :)
 
 
 
 

Möte :)

Kenneth, Stefan och Primo var ute en sväng och fick ett par fåglar med sej hem. Jag kunde inte låta bli....... helt ovetenskapligt så lade jag en mås hos valparna. Nyfikenheten var stor :) Dock får man inte lov att börja slita i viltet, hur liten man än är, så det blev 2 som fick känna på den.
 
Ganska snyggt grepp, eller hur?? Det ska bli jättespännande när jag testar av dom om några dagar, det bådar gott :)
 
 

Äventyr

Först vill jag skicka en extra hälsning till Mossa, Spiker, Indi och Merino som kommer att starta på FMet i morgon. Jag håller alla tummar jag har för er. Huvudsaken är att ni ska känna er nöjda oavsett hur det går, då är jag nöjd :)
 
I morse, efter att valparna ätit, tänkte jag att det må bära eller brista men nu öppnar jag upp hagen igen. Jag är fortfarande förkyld och mår risigt men vadå? Valparna måste ju få ha roligt! Roligt hade dom det sannerligen, dom sprang och skuttade. Man såg hur det spritte i hela deras lilla kroppar :)
 
Några gick in i hagen igen men var snart ute för att busa mer. Ibland såg jag hur dom tittade på mej och tänkte MATTE, så kom dom och busade lite för att ge sej ut på nya äventyr. Det var väldigt lätt att få in dom igen, jag räknade så alla var på rätt ställe, då var herr grön på utsidan och ville in. Inget kul att vara ute själv :)
 
 

Regnskydd

Kenneth kom på en lysande ide´! Här skulle fixas regnskydd åt valparna :) Det blev tillräckligt skydd så dom kan göra sina behov och äta ute utan att bli genomblöta. Tur det finns grejer ute i skjulen så man kan fixa och trixa med det man har. Det blev väl inte helt snyggt men fantastiskt bra för dom små liven nu när det regnar :)
 
 
 

Harmoni

Valparna är förunderligt tysta! Man skulle kunna tro att med 11 st. så ska det låta en hel del. Enda gången det hörs något är om en blir biten i lek av ett syskon, annars är det tyst :) Jag har fortsatt Jennas fina jobb med att inte ge mat när dom är vakna vilket gör att även i dom situationerna så är det tyst.
Vid besök med nya människor, vi sitter i valprummet och rätt vad det är så sover alla runt oss även om vi pratar. Är vi ute i hagen så lullar dom in när dom blir trötta. Allt andas lugn och harmoni och jag bara njuter :)
Alla vill vara nära, det ligger i rasen så det är inget unikt för mina :) Så när jag kommer är det ett gäng glada individer som morsar. Man kan kila sej eller busa lite, får man dessutom lite tuggben, då är det en helt ok morgon :)
 
 

Besök :)

Tänk så trevliga besök jag har :) Idag kom Charlotte och Birgitta för att kolla valparna vilka, som vanligt, skötte sej :)
 
 

5 veckor + 1 dag

Minna är hemma så jag passar på att ta hjälp med fotografering av valparna. Det är första gången dom är på bordet så det var inte helt lätt :) Vi får träna på detta, mycket, men dessa kort blev det i alla fall :)
 
 

5 veckor

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte....... trodde nog att Jenna skulle hjälpa mej men jag tror hon tyckte det var en dum ide´! Jo, jag tänkte att dom skulle få komma utanför hagen lite, vidga sin vyer :) Vad jag inte funderade över är att jag är rejält trött och kanske inte riktigt har den energi som krävs för detta äventyr. Jag öppnade så dom kunde komma ut, det var jätteroligt tyckte dom :)
En del gick in igen och andra var kvar utanför, en del var bakom trädet, somliga var....... Där var jag och räknade valpar....... kom jag till 10 var jag glad men det var hela tiden någon som saknades!! Ibland får man inse sin begränsning så valparna hamnade bakom "lås och bom" igen. Vi fortsatte myset där! Nu ligger Kenneths sko illa till, undrar vad han säjer om det när han kommer hem......... men som synes har redan en valp från tidigare kull varit där och smakat :)
 
 

God morgon :)

Först tränar vi lite inkallning, allt under lediga former. Huvudsaken är att dom vill följa efter en och det ligger djupt i rasen att göra så, inget undantag för mina valpar :) Ej heller något undantag att dom vill vara nääääära, svårt att ta kort på det själv :) Så kom Jenna och lurade med dom in......nähä, vi fick ingen mat där.......attack mot matte igen :)
 
 

Fullt ös :)

Jag snodde ett par leksaker för Mr P!! Det kommer han nog inte att vara så förtjust i........ men han har fler som ska fram när Karda åkt...... då blir han glad igen :)
Valparna hade riktigt skoj men det kan vara lite jobbigt när den blå elefanten ger tillbaka! Då är det lätt att ramla ikull :)
 
 
 

Avmaskning nr 2.

Min förkylning hänger i så efter en rejält hostig natt var det skönt att få hjälp av Birgitta med avmaskningen. Tack för det :) Dom väger nu strax under 3 kg så det blir en ganska rejäl mängd medel dom ska ha.
Under tiden passar röd, orange och silver på att bestiga trappen, ända upp :)
 
 

Gott och blandat

Pysen besökte valparna, luktade på maten men tyckte inte det verkade gott! Lite bus och en sötis :)
 
 

Morgonstund

Igår, på dagen, tyckte jag att valparna åt lite dåligt. Egentligen inte alls konstigt med tanke på värmen. Sista målet, då åt dom som "hästar" :) Vädret var svalare så dom var på riktigt bushumör.
I morse åt dom lika bra och inget fel på lekhumöret heller. Dom stora fick märgben igår så valparna fick ta över ett par, det var mumma. Jag har ett STORT märgben i frysen från förra älgjakten som jag sparat för ev. valpar så snart är det deras :) Jag tog ut en behållare i papper som jag skulle slänga, den var mycket roligare än bollarna! Får se vad jag kan hitta på för mer leksak :)
 
 

Besök :)

Britt, Mats och Fredrik kom på besök. :) Här kommer lite goa bilder. Tja, alla bilder är nog goa som läggs in ;)
 
 
 
 

Lördags morgon

Jag är fortfarande förkyld :( Allt går långsamt och tungt. Även hjärnan är seg så när jag läste ett mail fick jag lite att fundera på...... Jag fick frågan var man kan vaccinera sej mot valpsjuka? Jag läste om det och tänkte att jag aldrig hört att människor ska vaccinera sej mot det!!!! Så läste jag vidare att hon fick valpsjuka av att läsa denna blogg och att hon snart måste komma hit igen för att se dom små :) Aha, det var så hon tänkte :)
 
Här kommer det lite mer bilder för att "spä" på valpsjukan..... Jenna har inte lust att ge mat just nu och har gått upp på trappan. Fröken rosa är modigast och kommer högst upp. Hon tyckte nog det var roligt för hon gjorde om det igen :) Nu sover valparna igen så jag ska ta en vilostund på soffan före valpbesök.
 
 

Förkyld.

Det precis vad jag är så jag mår inget vidare, mycket irriterande för jag brukar aldrig vara sjuk. Orken får jag ta till de dagliga göromålen så det blir nog bara detta inlägget idag.
På sista rastningen av dom stora igår fick jag ett fint kort på kvällningen. Så blir det blandat kompott av dom små godingarna.
 
 
 
 

Besök :)

Britt och Sven hade vägarna förbi så dom svängde hit för en titt på valparna :) Sen kom Sonja, Bosse och Martin för att se hur Alma mår, Almorna mådde fint :) En valp tar allt med ro och kikar ut på vad som händer och sker. Full fart blev det snart för man kan ju inte vila hur länge som helst :)
 
 

Lekfylld :)

Jag skulle plocka in matskålarna och ser att en liten en är kvar ute. Sovklockan hade inte riktigt ringt än :) Valpen fick syn på den lilla bollen och lekte med den :) Skålarna fick vänta lite så jag fick tagit kort på denna händelse :)
 
 
 
 

RSS 2.0