Fågeljakt

Jag, Jenna och Tali for på annat håll denna morgon för att vara med på fasan/andjakt. Det är inte långt från där vi bor så det var lätt att tacka ja. I första såten fick vi se en fasan, inget mer och ovanligt lite. Vi for vidare till bäckravinen och där brukar det finna rätt mycket av både fasaner och änder men endast en and flög upp. Lite märkligt hur dom bara kan vara borta, undrar varför för miljön är perfekt och även här brukar det finnas gott om dom.
Det var 3 tyskar och jag, min tyska är obefintlig men vi pratade engelska så det gick bra. När vi kommit halvvägs får jag se en STOR gris komma springandes i full kareta över åkern. Även om den var för långt bort så ville jag att skytten skulle få se den så med full hals ropade ja - BIG PIG; BIG PIG. Kände mej lite fånig men vad gör man inte...... Tyvärr så fick han inte se den för det gick för snabbt och tät vegetation kom.
Då kan jag säja att jag inte var så pigg på att gå nere i bäckravinen längre och inte heller på att skicka ner hundarna hur som helst. Dom är lite möra efter allt stötande under veckan och dom är definitivt  inga grishundar. Det är tätt som 17 efter bäcken och dom skulle ha föga chans att hinna undan om den store galten kommer farande. Spännande var det i alla fall :)
Detta tog inte så lång tid så jag drog i väg för att handla. Det är ju älgjakt så vad gör det om man kommer i full mundering för att göra dito? Riktigt skönt att få fylla kylen och i kväll blir det skaldjur, då slipper jag laga mat :) Stefan kommer hem också så då kan vi gå igenom dagens händelser.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0